November 14, 2017

Please reload

Seneste indlæg

Afslutnings forestilling i Holbergske kulisser.

September 9, 2018

Efter en pause fra forestillingerne af Ludvig Holbergs stykke Den Stundesløse, som blev spillet ude i Atriumgården på Telefonvej, endte det med en "historisk" afsluttende forestilling på Tersløsegård. Tersløsegård er en herregård som Holberg bosatte sig på i 1745 som 60 årig, og boede her indtil sin død i 1754. Selvom kulisserne i BAS' atriumgård gjorde et godt stykke arbejde med at skabe en Holdbergsk stemning, så blev forestillingen på den smukke herregård af en ekstra dimension.

Efter en vellykket optræden med godt vejr, glade publikummer og glade BASere, blev aftenen rundet af med tappas, taler og god stemning. 

Share on Facebook
Please reload

Please reload

Arkiv
  • BAS facebook

© 2017 Bagsværd Amatør Scene